Barcelona har besluttet ikke at sælge Ansu Fati

Foto: Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images

Der har været mange rygter om, at Ansu Fati kan blive solgt denne sommer, da FC Barcelona har brug for penge.

FC Barcelona er stadig hårdt ramt på den økonomiske front. Derfor er de tvunget til at lave en række salg denne sommer, da de ellers ikke kan registrere nye kontrakter og spillere.

En af de spillere, der har været på tale som et potentielt salgsemne, er den unge Ansu Fati.

Den unge kantspiler har ikke haft en stor rolle i klubben i de seneste år. Alligevel er han eftertragtet i Europa. Derfor vil det sandsynligvis være muligt for Barcelona at tjene en stor sum penge på at sælge ham.

Dette har også været op til overvejelse, men ifølge den spanske sportsavis SPORT, er det ikke længere tilfældet. Tværtimod har de valgt at tage ham af markedet.

Klubben har besluttet sig for, at de ikke vil sælge ham denne sommer. Det er en beslutning, der er blevet truffet, selvom de har fået flere bud på ham. Spilleren har gjort det klart, at han selv ønsker at blive i klubben for enhver pris.

Klubpræsident Joan Laporta har også været ude at afvise historier om, at klubbens ledelse skulle have forsøgt at presse Fati til et skifte.

“Vi har ikke bedt ham om at forlade os. Han har en kontrakt. Ansu sigter efter at være meget bedre i denne sæson, end han var i den foregående. Det næsten en restitutionsperiode, fordi han fik et tilbagefald fra en skade,” sagde han.

Den kun 20-årige kantspiller har især været rygtet til Premier League, da flere engelske klubber siges at have et godt øje til ham.

Blandt andet skulle både Manchester United og Chelsea have vist interesse for Fati denne sommer. Ingen af dem kommer dog til at få glæde af ham, da det er blevet besluttet, at han skal blive i Barcelona.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024