Barcelona-stjernen Ronald Araujo rygtes til Liverpool

Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Ronald Araujo har haft en imponerende sæson i FC Barcelona, hvilket har skabt interesse fra andre klubber, herunder Liverpool.

Som mange andre La Masia-spillere, er Araujo en sydamerikansk spiller, der i en tidlig alder blev hentet til den catalanske klub.

Den 24-årige forsvarer har forbedret sig markant i de seneste år, hvilket har gjort ham til en fast del af truppen under Xavi.

Han har derfor også været med til at vinde den første La Liga-titel i fire år, og han har bestemt spillet en vigtig rolle i dette. Han startede inde i 22 kampe i La Liga, og har kun været holdt på sidelinjen på grund af skader.

Nu har han afsløret, at hans største inspiration, er hollandske Virgil van Dijk. Han spiller for Liverpool, som ifølge Daily Star har vist interesse for at hente Araujo.

Både Manchester United og Chelsea har også vist interesse for den unge forsvarer, der dog insisterer på, at han er glad i Spanien. Desuden har han for nylig skrevet under på en kontraktforlængelse, der løber frem til 2026.

I et interview med The Athletic har Araujo fortalt, at Van Dijk er en rollemodel for, hvordan han gerne vil spille.

“Der er forskellige spillere, jeg følger, og jeg forsøger at tage det bedste fra hver af dem. I disse dage er det Van Dijk,” sagde han.

“Manchester Citys forsvarsspillere spiller også på et højt niveau i denne sæson. Jeg analyserer lidt fra dem alle. Bevægelserne de laver, og hvordan de flytter bolden. Jeg forsøger at lære.”

Selvom flere klubber i Premier League siges at have et godt øje til ham, ønsker han ikke at forlade Barcelona. Netop derfor har han skrevet under på en ny kontrakt med klubben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024