Barcelona-talent fra La Masia skifter til Real Betis på en fireårig aftale

Foto: Silvestre Szpylma/Quality Sport Images/Getty Images

FC Barcelona er i fuld gang med at rydde ud i truppen. Det betyder, at de siger farvel til La Masia-talentet Alex Collado.

I de seneste uger har der været spekuleret meget i Alex Collados fremtid. Nu står det klart, at han ikke er ønsket i FC Barcelona, og hans fremtid derfor ligger i en anden klub.

Tidligere på måneden kom det frem, at Collado selv havde indstillet sig på at forlade den catalanske klub. Angiveligt skulle han være nået til enighed med Real Betis om et skifte på en fri transfer.

Ifølge journalist Ferran Martinexz er Collado klar til at skifte til Betis. Han har været i forhandlinger med klubben i de seneste uger, og ventes at underskrive en aftale indenfor de kommende dage.

Efter sigende skulle han have accepteret en fireårig aftale med en spanske klub. I denne aftale er der indskrevet en option, der gør det muligt at forlænge opholdet med yderligere et år.

Hans skifte er også en stor hjælp for Barcelona. Ikke nok med, at de slipper for at betale hans løn, så har han også givet afkald på sin udskudte løn.

Selvom han skifter på en fri transfer, har Barcelona sikret sig 30% af indtægterne fra et eventuelt salg i fremtiden. Det kan vise sig at være en god aftale, hvis Collado formår at leve op til sit potentiale i de kommende år.

Barcelona arbejder hårdt for at rydde godt ud i truppen, da de ellers får problemer med Financial Fair Play-reglerne. Derfor ønsker de også at skille sig af med både Sergino Dest og Clement Lenglet hurtigst muligt.

Desuden har de meget svært ved at foretage nye indkøb. Det skyldes, at de ikke har plads i lønbudgettet til at registrere nye spillere. Af denne grund er Ilkay Gündogan heller ikke blevet registreret i truppen endnu.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024