Bayern München med overraskende udmelding om Harry Kanes transferpris

Foto: Gareth Copley/Getty Images

Bayern Münchens ærespræsident, Uli Hoeness, er kommet med en overraskende melding om Harry Kanes transferpris.

Der har været rygter om meget højere summer, men ifølge Bayern Münchens ærespræsident, Uli Hoeness, blev Harry Kane hentet for 95 millioner euro. Dette er svarende til omtrent 700 millioner kroner.

Kane besluttede sig for at sætte et endeligt punktum for sin 19-årige periode i Tottenham, da han denne sommer skiftede til Bayern München.

Den engelske angriber forlod Tottenham som den mest scorende spiller i Premier Leagues historie. Han formåede nemlig at slå Jimmy Greaves’ rekord, der havde stået i næsten et halvt år hundrede. I alt blev det til 280 mål i 435 kampe, inden skiftet til Allianz Arena.

Kane havde kontrakt med Tottenham indtil 2024, men München begyndte at vise interesse for ham allerede sidste år. Selvom Spurs var overbevist om, at de kunne få ham til at forlænge sit ophold, viste det omvendte sig at blive aktuelt.

Efter at have brugt over et år på at overbevise Kane om et skifte, nåede München til enighed med Tottenham om en pris. Først den 10. august formåede de to klubber at nå til enighed, og få dage senere blev aftalen underskrevet.

I denne forbindelse har der været mange rygter om den endelige købspris, som er blevet skudt til at lyde på et stykke over 100 millioner euro. Nu afviser Hoeness dog, at det skulle være tilfældet.

“Vi brugte kun 95 millioner euro,” sagde han i et interview med BR24.

Kane har fået en fantastisk start på livet i München. Efter sit skifte har han leveret ni mål og fem assists i ti kampe.

Han blev dog nægtet sit første trofæ i karrieren i sin debut. Det skyldes, at München endte med at tabe 3-0 til RB Leipzig i Super Cup-finalen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024