Bjarne Riis ser ny Jonas Vingegaard: Han er forandret

Foto: Ole Jensen/Getty Images

Bjarne Riis er ikke i tvivl om, at Jonas Vingegaard har forandret sig i løbet af det seneste år.

Jonas Vingegaard har ændret sig meget i løbet af det seneste år. Tidligere var han en stille dreng, der sagde undskyld til sin sportsdirektør, fordi han ikke sad på hjul med Tadej Pogacar i Tour de France.

I dag er han helt anderledes, da han kan blive irriteret, hvis man må nøjes med en andenplads på en etape.

Derfor bør der ingen tvivl herske om, at Vingegaard har ændret sig meget på kort tid. Det har han også bevist i løbet af i år, hvor han allerede har hevet ti triumfer hjem.

Og hvis man spørger Bjarne Riis, så er der ikke nogen tvivl om, at han har ændret sig. Derimod har den 26-årige cykelstjerne ændret sig på flere punkter.

“Han har helt klart fået mere personlighed,” siger Riis om ham ifølge B.T.

“Han er blevet ældre, han begynder at vinde mange cykelløb og får et naturligt ansvar i forhold til sine holdkammerater, sit hold og sin familie. Og så modnes han. Han bliver en voksen mand.”

Selvom Vingegaard sidste år vandt Tour de France, var der ikke kun positivitet fra Riis. Faktisk påpegede han i denne forbindelse flere områder, hvor den danske cykelrytter kunne forbedre sig.

Blandt andet mente han, at der var behov for, at han skulle vise mere initiativ, ansvar og synlighed.

Nu tøver Riis dog ikke med at sige, at han mener, at man ser en forandret man. Han mener, at han er i en ‘modningsproces’, hvilket er sundt i forhold til jobbet som cykelrytter.

Desuden fortæller han også, at han mener, at Vingegaard hviler mere i sig selv. Det hænger naturligvis sammen med, at han nu har bevist, at han kan vinde Tour de France.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024