Blackburn Rovers’ Deja-vu efter Jon Dahl Tomasson sender besked til angriber

Foto: Andrew Kearns - CameraSport via Getty Images

Tidligere landsholdsangriber Jon Dahl Tomasson sendte en klar besked til en af sine angribere.

På en eftermiddag, hvor man kunne se effekten af tre kampe på syv dage, havde Blackburn Rovers brug for et tidligt løft. Sådan gik det dog ikke. I stedet udnyttede de ikke deres store chancer i opgøret mod Swansea.

Derfor var der tale om endnu en eftermiddag, hvor forspildte chancer endte med at hjemsøge Jon Dahl Tomasson og co. Til sidst måtte de se i øjnene, at Swansea leverede det bedste spil, og derfor tog de pointene med sig.

Hvad der var interessant var, at Tomasson henvendte sig til Leonard som den første af de tre angribere, han havde på bænken.

Hverken Niall Ennis eller Semir Telalovic, som begge blev hentet i sommer, blev skiftet ind. De blev ellers hentet til klubben for at kunne rette op på de offensive problemer.

Ennis arbejder sig stadig tilbage, men er han i mindre god form end Leonard? Dertil har Telalovic været en ubrugt indskifter i alle tre kampe i løbet af sidste uge. Dermed tegner der sig et klart billede af, hvor Tomasson mener, at Telalovic er henne i forhold til at kunne bidrage på førsteholdet.

I de seneste tre kampe har  Arnor Sigurdsson været meget stille, hvorfor Rovers er blevet ramt af deja vu. De var ikke gode mod Swansea, men de skabte alligevel nok chancer til, at de kunne have taget mindst et point.

De havde derfor chancen for at hente syv point på en enkelt uge, hvor de spillede tre kampe. Men Tomasson mener tydeligvis ikke, at han har spillerne i sin trup til at løse det tilbagevendende problem.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024