Brandvarm Gustav Wang jagtes af WorldTour-hold

Foto: Luc Claessen/Getty Images

Gustav Wang bliver betragtet som et af de største talenter i Danmark, hvilket har sikret ham en plads på radaren hos flere WorldTour-hold.

Den danske cykelrytter Gustav Wang har fået en rigtig god start på denne sæson, og det er ikke gået ubemærket hen.

Blandt andet sikrede han sig en 2. plads i U23-udgaven af Eschborn-Frankfurt, ligesom han har leveret flere flotte resultater i både ind- og udland på det seneste.

Det høje niveau har medført, at der nu skulle være intet mindre end tre WorldTour-hold, der står klar til at give den 20-årige Wang en kontrakt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Konkret skulle der være tale om de tre følgende hold: storholdet Soudal Quick-Step, amerikanske EF Education-EasyPost samt Bora-Hansgrohe.

Sidstnævnte siges endda at være så interesseret i at sikre hans underskrift, at de har valgt at invitere den unge dansker med på et træningsophold i slutningen af denne måned.

Soudal Quick-Step har haft et godt øje til ham i lang tid, da de allerede sidste år udviste interesse i ham. Her havde de ham desuden også med på en træningslejr.

Dette er naturligvis gode nyheder for den unge dansker, da det betyder, at der er gode chancer for, at Wang kan kalde sig selv for WorldTour-rytter, når der bliver taget hul på sæsonen næste år.

I løbet af i år har han vundet flere danske A-løb, men han har også formået at sikre sig en 2. plads i det romerske gadeløb GP Liberazione og U23-udgaven af Eschborn Frankfurt.

Han har længe været et af de mest omtalte danske talenter, og næste år ser det ud til, at han får muligheden for at bevise sig på den store scene.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024