Brian Priskes tropper tæt på mesterskabet efter vild afslutning

Foto: Jeroen Meuwsen/BSR Agency/Getty Images

Brian Priskes tropper har bragt sig et skridt tættere på at vinde det tjekkiske mesterskab, efter en sejr over Slavia Prag.

Lørdag aften var der storkamp i Tjekkiet. Her fik Brian Priskes Sparta Prag besøg af de lokale rivaler fra Slavia Prag.

Forud for kampen havde Priske og co. to point ned til Slavia Prag. Det var derfor en vigtig kamp, da en sejr ville sende Sparta Prag et skridt nærmere på at vinde det tjekkiske mesterskab.

Danske Asger Sørensen startede på banen for Sparta, mens Casper Højer måtte sidde på bænken.

Sparta Prag bragt sig i front efter omtrent en halv times spil, da Lukas Haraslin sendt et frispark i mål.

Slavia Prag har dog ikke planer om at lade sig slå ud af dette. Der gik derfor ikke lang tid, før de fik udlignet til 1-1 med et fint angreb, hvor Ivan Schranz sendte bolden i nettet.

I anden halvleg fik Sparta Brag igen bragt sig i front, da et indkast havnede hos Asger Sørensen, der sendte bolden i nettet. Dette fik stadion – og Brian Priske – til at juble løs.

Kampen sluttede dog ikke her, for et kvarter før tid var Slavia Prag tæt på at få udlignet. De sad tungt på spillet i sidste del af kampen, og fem minutter før tid, fik de udlignet.

Selvom det lignede et uafgjort resultat, var dramaet endnu ikke slut. Dybt inde i overtiden blev Sparta Prag tilkendt et straffespark, hvilket Slavia Prag var rasende over.

Ladislav Krejci udnyttede straffesparket og bragt Sparta Prag i front med 3-2, hvilket også blev kampens resultat. Det betyder, at de nu fører med fem point til deres lokale rivaler.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024