Bruno Fernandes risikerer at miste imponerende rekord mod Tottenham

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Manchester United-stjernen Bruno Fernandes risikerer at sætte en stopper for sin egen rekord torsdag aften.

Det er ikke sikkert, at Bruno Fernandes er klar til at komme i aktion, når Manchester United torsdag aften skal i aktion mod Tottenham i Premier League.

Det skyldes, at han pådrog sig en skade i søndagens semifinale i FA Cup, hvor De Røde Djævle vandt over Brighton på Wembley.

Efter 101 minutter spilletid måtte Fernandes forlade banen på Wembley, da han havde ubehag i sin højre fod.

Fernandes blev senere set iført en benstøtte, hvilket har skabt tvivl om, hvorvidt han vil være klar til at tage imod Tottenham torsdag aften.

Hvis ikke den portugisiske stjerne er klar til i det mindste at få en plads på bænken, og derfor må udelades fra truppen, vil han sætte en stopper for en fantastisk rekord.

Den 28-årige Fernandes har nemlig endnu ikke været nødt til at sidde over i en kamp på grund af en skade. Det eneste, der har holdt ham ude i løbet af hans 11 år lange karriere, er sygdom.

Data fra Transfermarkt viser, at han gik glip af en kamp mod Sampdoria i 2016/17-sæsonen, fordi han havde influenza sam en kamp for United i sidste sæson på grund af sygdom.

Fernandes havde en mindre skade i 2018/19-sæsonen, hvor han spillede han for Sporting CP. Skaden holdte ham dog ikke ude af én eneste kamp.

Tidligere har Fernandes selv udtalt sig om, at det er vigtigt for ham, at han spiller i ethvert minut, det kan lade sig gøre – og det må siges, at det er noget, han har levet op til.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024