Carlo Ancelotti: Real Madrid skal ikke kun fokusere på Erling Haaland

Foto: Angel Martinez/Getty Images

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti har understreget, at de skal stoppe hele Manchester City-truppen – og ikke blot Erling Haaland.

Forud for semifinalen i Champions League har Real Madrid-træner Carlo Ancelotti understreget, at det er hele Manchester City-truppen, der skal stoppes – ikke kun Erling Haaland.

Den norske stjerne kan dog vise sig at blive et problem for den spanske storklub, da han har scoret 12 mål i otte kampe i Champions League i denne sæson.

“Vi gør ikke klar til at stoppe Haaland, men til at stoppe et hold, der kan virke ustoppeligt. Men jeg tror, at vi har chancer for en lige kamp – en kamp, vi kan vinde,” sagde han på et pressemøde ifølge Planet Sport.

Ancelotti udtalte også, at han mener, at City er blevet et mere komplet hold end sidste år, efter de har hentet Haaland.

“I dag kan de drage mere fordel af lange bolde, fordi de har en høj angriber, og bag ham er (Kevin, red.) De Bruyne, så de kan vinde bolde i luften,” sagde han.

Den første af to semifinaler bliver spillet tirsdag aften, hvor de to hold mødes på Santiago Bernabeu i Madrid.

Pep Guardiola har jagtet Champions League-titlen med City i de seneste mange år, men tilføjelse af Haaland kan vise sig at blive, hvad de har manglet i de andre år.

På trods af dette, er Ancelottis fokus derfor ikke blot at lukke ned for Haaland, men derimod for hele City-truppen.

“Når man taler om Haaland, betyder det ikke, at man taler om et komplet hold, der spiller god fodbold, der forsvarer, angriber, og har gode idéer,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024