Carlo Ancelotti vil ikke forlade Real Madrid for et job i Brasilien

Foto: Angel Martinez/Getty Images

Carlo Ancelotti har været kædet sammen med det brasilianske landshold, men han ønsker at blive i Real Madrid.

Real Madrid-boss Carlo Ancelotti har bekræftet, at klubben har forsikret ham om, at han har en fremtid i klubben.

Ancelotti har på det seneste været kædet sammen med et skifte til det brasilianske landshold. Han har dog ikke selv interesse i at overtage dette job. Derimod vil han opfylde sin kontrakt med den spanske klub.

“Alle ved, hvad min situation er. Jeg har en kontrakt, der løber til udgangen af 2024-sæsonen, og jeg vil gerne blive,” sagde han ifølge PlanetSport.

Da han blev spurgt om, hvorvidt klubben har bekræftet, at han kan blive, svarede han: “Ja.”

Det er ikke første gang, at Ancelotti står i spidsen for den spanske storklub. Det gjorde han også i perioden fra 2013 til 2015.

Dengang forlod han Santiago Bernabeu, efter at have sikret klubben en Champions League-titel. I juni 2021 vendte han tilbage til klubben, efter at have tilbragt en periode i Everton.

I den seneste sæson formåede Ancelotti igen at føre Madrid til triumf i Champions League. Desuden vandt klubben også det spanske mesterskab.

I denne sæson har de dog ikke haft den samme succes, da FC Barcelona er blevet kåret som mestre af La Liga. Derfor er det ikke muligt at vinde det spanske mesterskab.

Ligeledes er de også blevet sparket ud af Champions League, hvor de tabte til Pep Guardiolas Manchester City.

Alt har dog ikke været skidt for Ancelotti og co., da de har sikret sig sejre i både UEFA Super Cup, FIFA Club World Cup og Copa del Rey i denne sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024