Caroline Wozniacki og Christian Eriksens firma femdobler overskud

Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Christian Eriksen og Caroline Wozniacki har ikke blot succes i sportens verden. De har også god succes med deres investeringer.

Det danske selskab State Drinks, der producerer og sælger energidrik, har haft et rigtig godt år. Det er der flere aktionærer, herunder Christian Eriksen og den tidligere tennisspiller Caroline Wozniacki, der kan glæde sig over.

Selskabet har fremlagt et nyt årsregnskab, der viser, at de tjente 1,9 millioner kroner i 2022. Det har de god grund til at glæde sig over, da det betyder, at de har femdobbelt deres overskud i forhold til året forinden.

Stifter og direktør Jon Andersen har forklaret, at den flotte vækst skyldes, at de har formået at skabe øget salg på både det danske marked, men også på udenlandske markeder.

“Vi har fået en god start på en række af de nye markeder, hvor vi har lanceret State,” siger han i en pressemeddelelse.

I dag kan det danske selskab bryste sig af at have sine produkter i mere end 8.000 butikker, hvoraf flere af dem er i Danmark, men også i både Norge, Sverige, Finland, Grønland, Island, Portugal, Frankrig og Schweiz.

State Drinks blev stiftet tilbage i 2015, men det først fem år efter, at det blev til en overskudsforretning. Det første positive resultat blev nemlig fremlagt i 2020.

I løbet af de første fem års levetid tabte virksomheden omtrent 16 millioner kroner. Derfor har det krævet store investeringer at nå til, hvor de er i dag. Det er naturligvis penge, som hhv. Christian Eriksen og Caroline Wozniacki har været med til at skyde ind i virksomheden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024