Chelsea overvejer Frank Lampard-comeback

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Frank Lampard kan vende retur som træner i Chelsea, selvom hans første periode ikke var en succes.

Chelsea overvejer efter sigende at ansætte Frank Lampard som midlertidig træner. Det betyder, at han skal stå i spidsen for klubben resten af denne sæson.

Det skriver Sky Sports.

Lampard forventes at stå i spidsen for klubben, når The Blues lørdag skal spille mod Wolves i Premier League.

Den 44-årige var at finde på Stamford Bridge tirsdag aften, hvor han overværede den målløse kamp mod Liverpool. Ikke engang 48 timer inden denne kamp, var Graham Potter blevet fyret.

Lampard, der er Chelsea samlede topscorer, blev fyret som træner i klubben i januar 2021. Han overtog derefter posten i Everton, men her blev han fyret i januar, efter at have haft mindre end et år i trænersædet.

Nyheden om, at han kan tage over frem til sommer, kommer i kølvandet på, at Chelsea har afholdt samtaler med tidligere Barcelona-træner Luis Enrique, som kan blive indsat som permanent afløser for Graham Potter til sommer.

Den 52-årige spanske træner, der er uden job for tiden, efter han forlod jobbet som spansk landstræner efter VM, stod i spidsen for Barcelona, da de vandt både La Liga, Copa del Rey og Champions League i 2014/15-sæsonen.

Det er dog ikke blot Enrique, der overvejes som afløser for Potter. Det samme er tilfældet for op til seks andre kandidater.

Blandt andet skulle både Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino, Ruben Amorim, Oliver Glasner og Luciano Spalletti også være med i overvejelserne på Stamford Bridge.

Tidligere har der været forlydender om, at Brighton-træner Roberto De Zerbi også skulle være på listen, men det er ikke tilfældet ifølge Sky Sports.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024