Chelsea-stjerne forventes ude i 3 måneder

Foto: Visionhaus/Getty Images

Chelsea-stjernen Reece James har pådraget sig en skade, og kommer derfor til at sidde ude i et stykke tid.

Den 24-årige Reece James kommer ikke til at indtage fodboldbanen i det nærmeste stykke tid. Han har pådraget sig en skade i baglåret, der kommer til at holde ham ude.

Det betyder også, at det er mere og mere usandsynligt, at han bliver en del af Gareth Southgates trup til EM. Den unge forsvarer får ganske enkelt ikke nok tid på banen.

Chelsea har bekræftet, at han er i gang med sin genoptræning. Den engelske klub har dog ikke meldt noget ud om, hvornår han er tilbage på banen. Ifølge Yahoo Sports forventes det, at han vil være ude i omtrent tre måneder.

Det er bestemt ikke første gang, at dette sker. Tværtimod har han nu pådraget sig syv skader i baglåret på blot tre år. Derfor har han denne gang besøgt en specialist, der har vurderet sværhedsgraden af hans skade.

Ydermere lyder det også, at der skal træffes en beslutning om, hvorvidt han skal opereres. Ender det med at blive tilfældet, kommer det sandsynligvis til at skubbe hans comeback yderligere. Det menes dog at være bedre for ham på den lange bane, hvis han beslutter sig for at blive opereret.

Tilbage i august pådrog han sig også en skade i baglåret. Det endte med at koste ham to måneder på sidelinjen, hvorfor det ikke er lang tid siden, at han vendte tilbage. Af denne grund er det også kun blevet til seks kampe for James i denne sæson.

Han måtte forlade banen under Chelseas seneste kamp mod Everton, fordi han pådrog sig føromtalte skade. Og nu ser det ud til, at det ikke blot for betydning for hans spilletid hos Chelsea. Det kommer sandsynligvis også til at betyde, at han ikke skal med til EM.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024