Chelsea taber til Manchester City: Rammer historisk bundrekord for klubben

Foto: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Chelsea tabte søndag til Manchester City, hvilket gav dem en uønsket rekord i Premier League.

The Blues forsøgte at holde buret rent mod Manchester City, men det lykkedes ikke for dem. Derfor kunne Pep Guardiolas tropper forlade banen med tre point, og dernæst fejre deres Premier League-triumf.

Julian Alvarez scorede kampens eneste mål, hvilket ikke kun kostede Chelsea et nederlag. Det endte også med at betyde, at de slutter sæsonen med det laveste antal point i klubbens historie i Premier League.

Frank Lampard og co. vil nu maksimalt kunne sikre sig 49 point i denne sæson. Det er lavere end deres hidtil dårligste resultat, hvilket har været 50 point i hhv. 1995/96- og 2015/16-sæsonerne.

De vil også skulle score mere end 10 mål i deres næste to kampe, for at undgå at sætte ny bundrekord på dette punkt. De møder Manchester United og Newcastle i deres to sidste kampe.

I alt har Chelsea scoret 36 mål i denne sæson, hvilket bestemt ikke er imponerende. Faktisk har Erling Haaland alene scoret lige så mange mål som hele Chelseas hold.

Lampard havde allerede set sit hold sætte rekord for antal nederlag på en enkelt sæson. Desuden skal han vinde de to sidste kampe, hvis ikke der skal sættes rekord for laveste antal sejre på en sæson.

Chelsea vil sandsynligvis også slutte med højst antal point op til vinderen af Premier League, hvilket på nuværende tidspunkt er 45 point.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024