Christian Eriksen får stor ros efter comeback

Foto: Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Christian Eriksen er tilbage for fuld skrue. Det beviste han søndag, hvor Manchester United spillede mod Nottingham Forest.

Søndag aften dansk tid sikrede Manchester United sig tre vigtige point, da de vandt 2-0 over Nottingham Forest i Premier League.

De tre point har været med til at sikre, at de nu indtager en samlet 3. plads i Premier League, hvorfor det ser lovende ud for deres jagt på en plads i Champions League i næste sæson.

Danske Christian Eriksen vendte for alvor retur i søndagens kamp, hvor han måtte starte på banen, selvom han netop er vendt retur fra en skade.

Årsagen til dette var, at Marcel Sabitzer pådrog sig en skade under opvarmningen, hvilket betød, at han ikke var i stand til at spille kampen.

Ifølge The Sun var det vigtigt for United, at den danske stjerne kunne starte på banen, da det betød, at han kunne spille ved siden af Casemiro, og at Bruno Fernandes var fri til at spille længere fremme på banen.

Efter kampen har midtbanestjernen fået stor ros i engelsk presse, hvor han har fået høje karakterer af flere engelske medier, herunder The Sun og Manchester Evening News.

“Danskeren dominerede sagerne og lod Fernandes have det sjovt på forreste fod,” skriver The Sun.

Ikke nok med det, så fik han af Manchester Evening News ros for at være en af de bedste spillere på holdet i første halvleg.

“Smidt ind i startopstillingen mindre end 15 minutter før start, og han var en af Uniteds bedste spillere i første halvleg. Fortsatte med at skabe noget i anden halvleg,” skriver Manchester Evening News.

Han fik karakteren 9 af The Sun, mens han hos Manchester Evening News måtte nøjes med 8, til trods for at være blevet hyldet som en af banens bedste spillere.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024