ColoQuick får fingrene i det danske stjernetalent Kevin Biehl

Foto: PR/ColoQuick

Cykelholdet ColoQuick kan glæde sig over at have sikret den unge stjernes underskrift.

Den blot 19-årige Kevin Biehl får nu chancen for at vise, at han fortjener en chance på den helt store scene. Han har nemlig skrevet under på en kontrakt med det danske kontinental-hold ColoQuick.

Det har holdet offentliggjort på deres hjemmeside ifølge Feltet.dk.

I skrivende stund er han en del af Team Sparekassen Danmark Aalborg, men det ændrer sig i det nye år. Her skifter han til ColoQuick, hvilket han ser frem til. Han slår samtidig fast, at han har store drømme for sin karriere som cykelrytter.

“Jeg kommer til Danmarks bedste hold, og jeg ser det som det bedste sted at få opfyldt min drøm om at blive professionel,” siger han.

I år har han gjort sig bemærket ved at være med fremme i løb, hvor der bliver kørt hårdt. Blandt andet sikrede han sig flere top-10-placeringer i det polske ungdomsløb Tour of Malopolska.

Det største øjeblik i hans karriere, var dog udtagelsen til det danske landshold i PostNord Danmark Rundt. Her fik han blandt andet mulighed for at køre på hold med WorldTour-rytteren Julius Johansen.

Sportsdirektør hos ColoQuick Chhristian Moberg er meget imponeret af den kun 19-årige cykelrytter. Derfor ser han også frem til at komme til at arbejde videre med ham.

“Kevin kører både rigtig stærkt opad og er en rigtig god mand til at sidde de rigtige steder i feltet. Nu skal vi arbejde videre med ham, så han udvikler sig i den rigtige retning,” siger han til holdets hjemmeside.

Generelt har ColoQuick været på rov på det seneste, da Biehl ikke er den eneste rytter, de har hentet.

Derudover har de nemlig også skrevet kontrakt med Theodor Storm, Tore Troelsen, Conrad Haugsted og Pelle Køster. De bliver alle en del af holdet i næste sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024