Craig Bellamy erklæret konkurs: Deler hjerteskærende besked

Foto: George Wood/Getty Images

Den tidligere Liverpool-angriber Craig Bellamy har afsløret, at han er blevet erklæret konkurs.

Tidligere Liverpool-angriber Craig Bellamy har udsendt en advarsel til professionelle fodboldspillere om ikke at begå samme fejl, som han har begået.

Den 43-årige Bellamy er i dag assistenttræner i Burnley, hvor det går godt. I privatlivet er det ikke helt tilfældet, da han skylder 1,4 millioner pund til de britiske skattemyndigheder, som har erklæret ham konkurs.

Han har selv forklaret, at det er sket, da han har valgt at stole på de forkerte personer med sine penge.

“Jeg har lavet de sidste fem eller seks år på dødsgangen, og har bare ventet på, at nogen slog mig ud,” sagde Bellamy til Daily Mail.

“Jeg har ventet på, at celledøren skulle åbne sig, og at nogen sagde: ‘I dag er dagen’. Det er ligesom følelsen af ikke at kunne se frem til noget. Med alle de penge, jeg har tjent, kan jeg ikke få et realkreditlån. Økonomisk har jeg ingen fremtid. Det onde ved det. Jeg kan ikke eje noget. Alt er væk.”

“Mit liv har været i bero. Jeg er ikke en skatteunddrager, men jeg har været meget naiv, og HMRC har forfulgt mig for ubetalt skat i noget tid. Alt, hvad jeg har haft, er blevet taget fra mig. Hvis du vælger de forkerte folk til at rådgiver dig, går det galt og det hele svinder ind. Det er nået til det punkt, hvor konkurs er en lettelse. Det betyder, at jeg bare kan leve igen.”

“Jeg ved, at nogle nok vil tro, at jeg har spildt alle mine penge på at drikke, hasardspil eller stoffer. Det har jeg ikke. Jeg kan trække mig, hvor du ikke hører fra mig, men jeg vil ikke være nede på pubben. Jeg har ikke rørt ved stoffer, siden jeg var barn. Jeg spiller ikke. Jeg har aldrig spillet. Det giver ingen mening for mig. Men jeg har desværre spillet på folk.”

“Jeg ønsker, at dette skal være en advarsel til andre spillere. Tjek alt, sørg for, at de mennesker, der rådgiver dig, er reguleret. Hvis de ikke er reguleret, er det det vilde vesten. Få dine ting revideret af uafhængige mennesker, hvilket svarer til at få en anden mening. Jeg er opdraget i en generation af fodboldspillere, hvor alt blev gjort for dig. Hver regning. Uanset hvor jeg var, gjorde klubben alt for mig. Jeg synes, det er forkert.”

“Det gør dig for sårbar. Det er godt for spillere at have deres eget ansvar, for en dag vil klubben ikke være der. Du vil afslutte din karriere, og du vil stadig være en ung mand, og når du er færdig, hvem skal så betale dine ting. Du bliver nødt til at lære at overleve. Du skal leve i den virkelige verden.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024