Cristiano Ronaldo forærer UFC-legende et ur til 750.000 kroner

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Cristiano Ronaldo har foræret et dyrt ur til den tidligere UFC-stjerne Francis Ngannou. Uret har han modtaget få dage før sin kamp mod Tyson Fury i Saudi-Arabien.

Det er ikke alle, der kan prale af at have fået et ur til en værdi af 87.000 pund (750.000 kroner) af Cristiano Ronaldo. En af dem, der kan det, er den tidligere UFC-stjerne Francis Ngannou.

Ngannou har selv delt en video på det sociale medie Instagram, hvor han viser uret frem, som er fra producenten Jacob & Co. Det er et brand, som Ronaldo har samarbejdet med i flere år.

Uret er en helt særlig model, der ifølge Daily Mail er en del af produktlinjen ‘Heart of Ronaldo’.

“Jeg skal hente mit nye ur forud for kampugen her i Riyadh,” skrev Ngannou i sit opslag, hvor han også kaldte Ronaldo sin ‘bror’.

Foto: Instagram

De to har tidligere slået hovederne sammen, hvilket de blandt andet gjorde i Riyadh i januar. Det var kort tid efter, at Ngannou var kommet ud af sin kontrakt med UFC. I denne forbindelse kaldte han den portugisiske stjerne for ‘inspirerende’.

Ronaldo er desuden kendt for at være stor fan af kampsport. Dette har endda fået ham til at indrømme, at han foretrækker at se UFC eller boksning frem for fodbold.

Ngannou forbereder sig i disse dage på sin kamp mod Fury, som har fået stor kritik af boksefans. Det skyldes, at de hellere vil se ham i kamp mod Oleksandr Usyk.

Dette ændrer dog ikke på, at både Fury og Ngannou står til at tjene en stor sum penge på kampen. Ifølge Daily Mail kommer sidstnævnte til at tjene mere, end han har gjort i hele sin UFC-karriere.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024