Cristiano Ronaldo tror på 1000 scoringer: Alt er muligt

Foto: Will Palmer/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Cristiano Ronaldo har sat sig et klart mål for sin karriere, som kræver, at han fortsætter med at score mål.

Det er de færreste, der overhovedet tør at drømme om at score 1.000 mål i sin karriere som fodboldspiller. Én, der ikke blot drømmer, men har et mål om dette, er Cristiano Ronaldo.

Den franske avis L’Equipe skriver, at den 38-årige stjerne har sat sig et mål om dette.

Da han i skrivende stund har scoret 851 mål fordelt på klub- og landshold, er der stadig et stykke vej. Intet mindre end 149 scoringer skal der til på professionelt plan, inden han runder den vanvittige milepæl.

Taget hans alder i betragtning, kan det vise sig at blive tæt på umuligt at opnå dette. Selvom det kan synes som en vanskelig målsætning, lader han sig ikke skræmme af det.

Det gjorde han klart efter sine to scoringer mod Slovakiet fredag aften.

“Det bliver svært. Men vi må se, hvordan jeg er mentalt, hvordan min motivation og fysik ser ud. Hvis mine ben og min fysik behandler mig lige så godt, som jeg behandler dem, kan det være,” sagde han ifølge L’Equipe

“Det er de små skridt, der motiverer mig. For at nå 1000 skal jeg først nå 900. Der er stadig lang vej igen. Jeg tror, jeg når dertil. Alt er muligt.”

Ronaldo forlod i slutningen af sidste år Manchester United, der besluttede at ophæve hans kontrakt, efter et afslørende interview med Piers Morgan.

Få måneder efter skrev han under på en lukrativ kontrakt med Al Nassr i Saudi-Arabien. Her befinder han sig stadig, og han scorer stadig mål på samlebånd.

I denne sæson er det blevet til 11 mål i 11 kampe, hvorfor han afgjort gør en indsats for at runde 1.000 mål i løbet af karrieren.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024