Cristiano Ronaldo: ‘Jeg er den bedste fodboldspiller nogensinde’

Foto: Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Cristiano Ronaldo er ikke i tvivl om, hvem der er den bedste fodboldspiller i historien. Han mener nemlig, det er ham selv.

Cristiano Ronaldo, der i dag spiller for Al-Nassr i Saudi-Arabien, har for nylig udtalt, at han er den bedste spiller – og ikke blot i denne generation, men i hele historien.

Det er svært at benægte, at den portugisiske stjerne er én af de bedste spillere, der nogensinde har spillet. Og han har aldrig været tilbageholdende med at hylde og rose sig selv.

Den i dag 38-årige stjerne har i mange år været betragtet som en af de bedste i historien, og mange mener bestemt også, at han er den bedste, der nogensinde har rørt en fodbold.

Andre er af den opfattelse, at det er en titel, der tilhørere Lionel Messi, efter han kunne lade sig kåre som verdensmester, da han og Argentina vandt VM i Qatar.

Til trods for dette, er Ronaldo ikke et sekund i tvivl om, hvem der er den bedste spiller i historien. Det har han for nylig gjort klart i et interview med GOAL Arab.

“Jeg er den bedste spiller i fodboldens historie,” lød det fra den portugisiske stjerne.

Ronaldo viste højt niveau i den seneste landsholdspause, hvor han bidrog med fire mål i to kampe, da det portugisiske landshold tørnede sammen med Liechtenstein og Luxembourg.

Dertil scorede han også i en kamp mod Abha forud for landsholdspausen. Den 38-årige stjerne har nu scoret ni mål og lagt op til to i sine 10 kampe for Al-Nassr.

Han vender tilbage til banen for den saudiarabiske klub den 4. april, hvor han og resten af truppen tørner sammen med Al-Adalah i en udekamp.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024