Cykelhold i kæmpe bommert: Hylder Mattias Skjelmose ved en fejl

Foto: Luc Claessen/Getty Images

Cykelholdet Trek-Sagafredo var en kende for hurtige til at hylde Mattias Skjelmose, der torsdag deltog i DM i enkeltstart.

Torsdag blev der kørt DM i enkeltstat. Her var flere prominente danskere stillet op til start. En af dem, der deltog, var Mattias Skjelmose.

Ham ønskede holdet Trek-Sagafredo at hylde med et opslag på det sociale medie Twitter. Problemet var blot, at de formåede at hylde ham, inden han overhovedet havde sat sin tid.

I et opslag på det sociale medie, skrev de, at han havde sikret sig en tredjeplads. Dette opslag blev dog delt, inden han overhovedet havde sat sig op på cyklen.

“Det bliver til en tredjeplads for Mattias Skjelmose i de danske mesterskaber i enkeltstart i dag, hvilket igen beviser, at hans hårde arbejde i den disciplin betaler sig,” skrev Trek-Segafredo ifølge B.T.

Kort tid derefter viste det sig dog, at der var et problem med deres opslag. Og det var faktisk ingen ringere end Mattias Skjelmose selv, der fik pointeret det overfor holdet.

“Gutter, jeg starter klokken 20.50,” svarede den danske cykelstjerne som svar til opslaget.

Foto: Skærmbillede/Twitter

Det er naturligvis ikke gået uset hen, at det amerikanske hold begik denne bommert.

Derfor har de været nødt til at fjerne opslaget igen. Derefter har de også udsendt en undskyldning, men ingen nærmere forklaring af, hvad der gik galt.

“Alle de løb har ramt os. Undskyld. Vi gjorde det bare for, at vi kunne komme tilbage på feedet. Det er alt for længe siden,” lød det blandt andet fra holdet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024