Cykelstjerner sviner Cecilie Uttrup Ludwig: ‘Ingen kan lide hende’

Foto: David Stockman/Getty Images

Cykelstjernen Cecilie Uttrup Ludwig har mange fans i Danmark, men tilsyneladende er det ikke alle, der bryder sig om hinanden.

Det kan godt være, at Cecilie Uttrup Ludwig har fået mange fans på grund af sine flotte præstationer på cyklen, men det betyder åbenbart ikke, at hun også er vellidt blandt andre cykelryttere.

I hvert fald har det vist sig, at hverken Trek-Sagafredo-ryttere Ellen van Dijk eller tidligere cykelrytter Roxanne Knetemann, bryder sig om hende. Det har de to hollandske ryttere forklaret i en ny podcast.

Det er en podcast, som de to stjerner selv står bag. Og med de gloser, der anvendes, skulle man næsten tror, at den var startet ene og alene med henblik på at sende stikpiller i retning af danske Cecilie Uttrup Ludwig.

Man skal kun få minutter ind i det første afsnit af deres podcast, inden man kan høre dem tale om Cecilie Uttrup Ludwig.

Derfor får man også hurtigt et indtryk af, at de to hollandske kvinder ikke bryder sig om hinanden, da det bestemt ikke er pæne vendinger, der bruges til at beskrive den danske cykelrytter.

“Hun er så irriterende en rytter. Hun skal altid råbe og skrige. Jeg var god til det selv, men med hende er der bare altid så meget ballade omkring det,” lyder det fra Roxanne Knetemann ifølge mediet Wieler Revue.

Ellen van Dijk kritiserer hende derimod for at være en helt anden i medierne, end hun er blandt rytterne, hvorefter hun understreger, at ingen bryder sig om hende.

“Hun sidder altid på hjul. Hun venter altid. Folk synes, hun er fantastisk i medierne, men blandt rytterne… Der er ingen, der kan lide hende,” udtaler hun.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024