Dani Alves gik med til en månedsløn på 1 euro i Barcelona

Foto: Steve Christo - Corbis/Corbis via Getty Images

Dani Alves gik med til at spille meget billigt for FC Barcelona, da han vendte retur til klubben. Han fik nemlig kun 1 euro om måneden.

Dani Alves blev budt velkommen med åbne arme, da han vendte retur til FC Barcelona i 2022. Han havde offentligt udtalt sig om, at han ville vende retur, hvis klubben havde brug for det, efter flere spillere måtte forlade klubben på grund af finansielle problemer.

Den brasilianske stjerne var så ivrig efter at vende retur til klubben, at han skrev under på en kontrakt med klubben, der betød, at han kun tjente en euro om måneden.

Ifølge The Sun handlede det ikke blot om, at han ville vende retur til Barcelona, for at spille i klubben. Det handlede også om, at han ønskede at hjælpe dem med deres finansielle problemer.

Han nåede at spille 14 kampe, inden det blev meldt ud, at klubben havde besluttet, at de ikke ville give ham en ny kontrakt.

“Jeg forlod ikke klubben trist. Jeg forlod den glad over at være vendt tilbage til Barcelona. Jeg drømte i fem år om at opleve dette andet øjeblik. Det eneste, jeg ikke kunne lide, var, hvordan min afgang blev håndteret,” sagde han til The Guardian.

“Siden jeg ankom, gjorde jeg det meget klart, at jeg ikke længere var en 20-årig spiller, og at jeg ville have tingene gjort direkte uden at skjule noget.”

“Men denne klub har syndet i de senere år. Barcelona er ligeglad med de mennesker, der skrev historie for klubben. Som Culê ville jeg gerne have, at Barcelona gjorde tingene anderledes.”

“Jeg taler ikke om mig selv, fordi min situation var et andet scenarie. Jeg er Xavi og præsidenten evigt taknemmelig for at have bragt mig tilbage.”

“Men der er brug for at forbedre arbejdet uden for banen. Tankegangen er helt modsat, hvad vi skabte for et par år siden. Alt, hvad der sker på banen, er en afspejling af, hvad der sker udenfor.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024