Dansk fodboldstjerne har fundet kærligheden

Foto: Visionhaus/Getty Images

Den danske landsholdsspiller Joakim Mæhle har ikke blot succes på banen. Det har han tilsyneladende også udenfor den.

Joakim Mæhle er i dag et af de mest kendte navne på det danske landshold. Det blev han, efter han ved EM-slutrunden i 2021, spillede sig ind i hjerterne på danskerne.

Derfor har han også været en fast del af truppen under landstræner Kasper Hjulmand siden da. I italienske Atalanta, hvor han spiller i det daglige, er det også gået rigtig fint for Mæhle.

Nu viser det sig, at det ikke kun er på banen, at det går godt for den danske fodboldstjerne. Uden for kridtstregerne går det også godt for ham, da han har fundet kærligheden.

Det er blevet bekræftet af hans kæreste, Mia Minell Haugaard, der har delt et billede af parret. Som tekst til billedet, har hun skrevet teksten ‘Altid os’, hvilket hun har efterfulgt af et hjerte.

Desuden har Mæhle også selv været med til at bekræfte kærligheden mellem de to. Det har han gjort med en hjerte-emoji i kommentarsporet.

Man må håbe, at kæresten Mia kan hjælpe ham med at tænke på noget andet. Den tidligere AaB-profil var nemlig hårdt ramt, da det stod klart, at den nordjyske klub skal spille i 1. division i næste sæson.

“Hold kæft hvor gør det ondt,” skrev han på Twitter efter 0-1-nederlaget til Silkeborg, der definitivt sendte AaB ned i 1. division.

Han fik sit store gennembrud i AaB, inden han blev solgt til belgiske Genk. Derfor har han også sin egen mening om, hvad der er gået galt. Og her giver han ledelsen skylden.

“Resultatet af mange års dårlig ledelse og dårlige beslutninger. Forhåbentligt bliver der ryddet godt og grundigt op i klubben,” lød det fra ham ifølge Ekstra Bladet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024