Dansk landsholdsspiller skraber bunden i Premier League

Foto: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Den danske Manchester United-angriber har ikke fået en god start efter skiftet til Premier League.

Rasmus Højlund er denne sommer skiftet til Manchester United, men det har ikke været den store succes. I alt har han spillet 888 minutters fodbold i Premier League, men han har ikke scoret et eneste mål.

I Champions League er det gået bedre for den unge dansker. Her nåede han at score fem mål, inden United blev sparket ud efter et nederlag til Bayern München.

Ikke nok med, at han ikke har scoret mål i Premier League, skraber han også bunden på andre parametre. Ifølge SpilXperten, der har taget et nærmere kig på tallene, ser det ikke godt ud for Højlund.

Det er dog også værd at nævne, at den 20-årige angriber ikke har de bedste arbejdsbetingelser i Premier League. Det har nemlig vist sig, at han er den spiller i den engelske række, der har fået færrest bolde at arbejde med.

Da han ikke har scoret et eneste mål, er han at finde i bunden på flere parametre. Blandt andet er han den centrale angriber, der har den dårligste forskel i antal forventede mål.

Ifølge tallene har den unge dansker scoret 3,5 mål færre i Premier League, end han skulle have gjort. På dette punkt er der ingen andre spillere i Premier League, der klarer sig dårligere end Højlund.

Hertil er han den angriber, der har modtaget færrest afleveringer pr. kamp. Som et direkte resultat af dette, er han også en af de angribere i den engelske liga, der har færrest afslutninger per kamp.

Højlund får næste mulighed for at score lørdag. Her skal Manchester United spille mod West Ham, hvor de skal forsøge at hente tre vigtige point.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024