Dansker lander stort job i Manchester City

Foto: Sarah Stier - UEFA/UEFA via Getty Images

Danske Nils Nielsen har landet et stort job i Manchester City, hvor han overtager rollen som fodbolddirektør.

Nils Nielsen har haft stor succes som landstræner, da han stod i spidsen for det danske kvindelandshold, da de vandt sølv ved EM i 2017.

Nu har han dog valgt at søge i en anden retning, da han har landet et job som fodbolddirektør for kvindeholdet i Manchester City.

Det afslører den engelske klub på sin hjemmeside.

Med det nye job følger ansvaret for træner- og spillerudvikling på kvindernes førstehold, som er med blandt topholdene i Women’s Super League.

Nils Nielsen lægger ikke skjul på, at han er glad for sit nye job, og at han vil have sit fokus på den udviklende del af spillet.

“Jeg er virkelig glad for at være her i Manchester City. Når man går fra at være træner til en direktørrolle, handler det uden tvivl om at gøre en forskel og arbejde tæt med folkene omkring setuppet,” siger han til klubbens hjemmeside.

“Jeg har altid været passioneret omkring den udviklende del af spillet – det har drevet mig gennem karrieren. På den front vil Manchester City være førende, og det gør klubben til et perfekt match for mig.”

Tidligere har han haft stor succes som dansk landstræner, da han var træner for de danske kvinder, da de i 2017 formåede at tage en sølvmedalje med hjem fra EM.

Det var fire års hårdt arbejdede, der kulminerede, og for dette blev den danske træner også anerkendt. Han blev nemlig nomineret ved ‘FIFA The Best’ som årets træner.

Det er ikke kun i Danmark, at han har arbejdet med fodbold på landsholdsniveau. Han har nemlig også været landstræner for Schweiz samt assistenttræner for de kinesiske U19-kvinder, skriver TV 2 Sport.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024