Dansker sætter verdensstjerner til vægs: Topper vild liste

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Superliga-profilen Oliver Sonne er på kort tid blevet en meget populær herre i Peru, hvor han nu topper en helt særlig liste.

Siden de første rygter om Oliver Sonnes peruvianske nationalitetsskifte  begyndte at svirre, har der været en del opmærksomhed omkring ham. Ikke blot her i Danmark, men bestemt også i Peru.

Da han senere fik besøg af Juan Reynoso, der dengang var Perus landstræner, opstod der kun yderligere interesse omkring ham. Da han kort tid efter blev udtaget til Perus landshold for første gang, blev han mødt af nærmest ekstatiske fans.

Ikke nok med det, så kunne man pludselig købe flere forskellige former for merchandise med Sonne omkring i Peru. Dette omfatter blandt andet t-shirts, kopper og meget andet. Og nu viser det sig, at hans popularitet også har fundet vej til internettet.

Ifølge det peruvianske medie Tec Libero kan Sonne bryste sig af at være den person, der er flest mennesker i Peru, som har søgt efter på Google henover de seneste måneder.

I alt er der blevet foretaget hele 7,6 millioner søgninger på hans navn. Den næste person på listen er sangerinde Shakira, mens den peruvianske sanger Tongo må nøjes med en 3.-plads.

Ikke nok med det, så har han også slået flere andre store navne. Det omfatter endda Perus præsident, Dina Boluarte. Hertil han har også overgået andre store navne som Margot Robbie, Matthew Perry og Kylian Mbappé.

Derfor kan man bestemt ikke benægte det faktum, at Sonne er blevet en populær mand i Peru. Ligeledes er det bestemt også meget fint selskab, som han er havnet i på denne liste. Og det er sandsynligvis også ganske vildt at tænke på for den danske Silkeborg-profil.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024