David de Gea reagerer på ‘uforskammet’ håndskrevet besked fra Casemiro

Foto: Jon Hobley/MI News/NurPhoto via Getty Images

Manchester United-målmand David de Gea har fået en ‘uforskammet’ besked fra sin holdkammerat, som han ser ud til at have fået et tæt forhold til.

David de Gea har afsløret sin ‘kærlighed’ til Manchester United-holdkammeraten Casemiro, efter den brasilianske stjerne har kaldt ham et ‘d***head’.

Både De Gea og Casemiro har været meget vigtige spillere under Erik ten Hag i denne sæson. Den spanske målmand har været i god form hele sæsonen, hvilket har været vitalt, og Casemiro har bidraget markant til at styrke midtbanen.

Og nu ser det ud til, at de også er blevet rigtig gode venner. De Gea delte for nylig et billede på Instagram, der viser, at han har fået en besked fra sin brasilianske holdkammerat, der var blevet efterladt til ham i omklædningsrummet.

På billedet kan man se et af De Geas autografkort, hvorpå der er blevet skrevet følgende besked på spansk: ‘Jeg elsker dig, d***head’. De Gea har delt billede med teksten ‘Jeg elsker også dig, brormand’ samt et hjerte og en grinende emoji.

Foto: Instagram

Den spanske målmand ser derfor ud til at komme godt ud af det med Casemiro, men han er ikke den eneste, der har taget godt imod den brasilianske midtbanespiller.

Også topscorer Marcus Rashford har rost den 31-årige stjerne, efter han blev hentet i Real Madrid for 60 mio. pund.

“Han gør en kæmpe forskel for os. Hans lederskab og erfaring i store kampe er afgørende,” sagde han ifølge Mirror efter finalen i Carabao Cup.

“Når vi taler med nogle af de andre fremadstormende drenge, har vi alle sagt, at når han er på banen, kan vi alle mærke følelsen af tryghed bag os, hvilket er så vigtigt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024