Dele Allis karriere hænger i en tynd tråd: En joke i træningskampe

Foto: ANP via Getty Images

I de seneste år har Dele Allis karriere været nedadgående, og det ser ikke ud til, at bunden er nået.

Den 27-årige Dele Alli har på det seneste været udlejet til tyrkiske Besiktas. Dette ophold blev dog ikke en succes for englænderen, der nu er tilbage i Everton. Her ligner det dog heller ikke, at han har en fremtid.

Ifølge Alex Iwobi er det ikke uden grund, at hans karriere er endt, som den er. Det fortæller han i et interview med FilthyFellas.

“Han vil nok sige det selv, men han er ikke en træningsspiller. Medmindre der er en form for kamp til træning, så ser du Dele optræde,” siger han ifølge bold.dk.

“Når det kommer til træningskampe, er han en joke. Når det kommer til øvelser, prøver han, men han er langsom til det. Til kampene vil han score, assistere eller noget andet. Det var svært for ham.”

Han slår også fast, at hvis du ikke viser sine evner til træning, så stoler træneren ikke på dig. Af denne grund havde Lampard svært ved at sætte sin lid til ham.

Desuden kommer han også ind på, at den engelske spiller har imponeret tidligere i sin karriere. Derfor er det tydeligvis ikke på grund af manglende talent, at hans karriere er faldet fra hinanden i de seneste år.

Der blev sat en brat stopper for hans tid i Besiktas, da han pådrog sig en skade. Denne skade kunne ikke ordnes i Tyrkiet, hvorfor han fik tilladelse til at rejse retur til England før tid.

Derfor er han vendt retur til Everton. Ifølge bold.dk er der dog ingen indikationer af, at han har en fremtid i klubben. Hans kontrakt løber frem til sommeren 2024, men et salg eller lejeophold til sommer er sandsynligt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024