‘Det var dumt’: Pep Guardiola undskylder joke

Foto: Naomi Baker/Getty Images

Pep Guardiola har undskyldt for sine udtalelser om Liverpool-legenden Steven Gerrard, og har indrømmet, at han skammer sig.

Manchester City-træner Pep Guardiola har sagt undskyld for sine udtalelser om Steven Gerrard. Han har også indrømmet, at han skammer sig over sine ‘dumme og unødvendige udtalelser’ om Gerrards fald i 2014.

Guardiola lavede sjov med Gerrards store fejl, da han adresserede de 115 anklager, som Premier League har fremsat mod Manchester City, som kan betyde, at de bliver frataget point – eller endda bliver sparket ud af Premier League.

City endte med at vinde Premier League tilbage i 2014, efter Gerrard mistede sit fodfæste, hvilket medførte, at Demba Ba kunne score og dermed give Chelsea en sejr ove Liverpool.

“Jeg ved ikke, om vi er ansvarlige for, at Steven Gerrard gled på Anfield. Var det vores skyld?” sagde Guardiola fredag i sidste uge.

Han har siden kontaktet Gerrard for at sige undskyld, og har gjort det klart, at han gik for vidt med sine udtalelser i et forsøg på at forsvare Manchester City.

“Jeg undskylder over for Steven Gerrard for de unødvendige og dumme udtalelser, jeg sagde sidste gang om ham. Han ved, at jeg beundrer ham og hans karriere, og hvad han har gjort for det land, jeg bor og træner i,” sagde han ifølge The Independent.

“Jeg skammer mig over det, jeg sagde, da han ikke fortjener det. Jeg tror virkelig på mine udtalelser om at forsvare min klub, men jeg repræsenterede ikke min klub godt ved at bruge hans navn i disse dumme udtalelser.”

“Jeg undskylder. Jeg har sagt det til ham personligt, men jeg sagde det offentligt og er nødt til at gøre det her også. Jeg er så ked af det over for ham, hans kone Alex, hans børn og familie, fordi det var dumt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024