Dortmund presser på for at hente stjerne fra rivaler trods bekymring fra fans

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

Borussia Dortmund nærmer sig købet af Wolfsburg-profilen Felix Nmecha, selvom klubbens fans har protesteret over dette.

Borussia Dortmund har for nylig solgt Jude Bellingham til Real Madrid, og leder derfor efter en afløser. I denne forbindelse skulle de have udset sig Felix Nmecha.

Ifølge mediet WAZ er den tyske klub overbevist om, at de kan hente ham hos konkurrenterne. Dette føler de sig sikre på, selvom der er konkurrence fra Premier League-klubber Newcastle United og Manchester United.

Det lyder, at de er i forhandlinger med Wolfsburg om den endelige pris. For at kunne hente den unge midtbanespiller, skal de betale omtrent 25 million euro. Desuden skulle de have tilbudt ham en årsløn, der lyder på seks millioner euro.

Det er dog ikke alle Dortmund-fans, der mener, at han skal hentes til klubben. Det skyldes, at han tidligere har delt en række homofobiske og transfobiske opslag på de sociale medier.

Det har fået en gruppe fans til at udtrykke deres bekymring og utilfredshed med, at klubben ønsker at hente den tyske landsholdsspiller.

Mandag havde flere spillere tage opstilling ved klubbens kontor. Her havde de medbragt et banner, for at protestere mod købet af Nmecha. På dette banner stod der: ‘Nultolerance for intolerance! Værdier er ikke til forhandling’.

Der Spiegel skrev for nylig, at en sponsor også har udtrykt bekymring over klubbens interesse i at hente Felix Nmecha. Men intet af det ser ud til at påvirke Borussia Dortmund.

Ifølge Ruhr Nachrichten havde klubpræsident Dr. Reinhold Lunow og direktør Hans-Joachim Watzke et møde med Nmecha i weekenden. Her skulle han have overbevist dem om, at han støtter op om klubbens værdier.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024