Drama i Brøndby: Forhandlinger er brudt sammen

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

På det seneste har der været forhandlinger mellem Brøndby IF, majoritetsejerne og Fanafdelingen. De er nu brudt sammen.

Det har ikke været muligt at nå til enighed om en ‘værdiaftale’, hvorfor forhandlingerne mellem Fanafdelingen, majoritetsejerne og Brøndby IF nu er brudt sammen.

Det oplyser bestyrelsen i Fanafdelingen i en udmelding.

Det oplyses, at forhandlingerne er brudt sammen, da GFH (Global Football Holdings, red.) ikke ønsker at skrive under på en bindende aftale.

“Forhandlingerne er helt konkret afbrudt, fordi GFH meget sent i processen har ændret markant ved hele præmissen for vores møder og forhandlinger: De har informeret os om, at de slet ikke ønsker en reel bindende aftale,” skriver de.

Fanafdelingen mener, at en aftale ikke vil ende ud som en bindende aftale, og i stedet blot en erklæring, hvilket de ikke ønsker at acceptere.

Ifølge B.T. skulle der siden sidste sommer have været en løbende dialog om, hvorfor ‘fanscenen skulle indgå en værdiaftale med Brøndby IF og/eller klubbens majoritetsejere ved tilfælde af et salg’.

Ifølge Fanafdelingen har GFH før givet udtryk for, at de vil arbejde for dette, hvorfor de er ‘forbløffede over’, at de nu har valgt at ændre præmissen for deres møder og potentielle aftale.

“I hele processen har det konsekvent, fra begge sider af bordet, været omtalt som en aftale mellem minimum to parter. Brøndbys bestyrelsesformand har sågar for nylig omtalt det som en ‘værdiaftale’. Derfor er vi i Fanafdelingen forbløffede over, at man fra GFHs side pludselig meddeler, at man udelukkende vil lave et ‘statement’,” lyder det.

Det oplyses, at de på flere punkter har nærmet sig hinanden, mens der har været andre punkter, hvor enigheden har manglet.

Siden GFH købte klubben, har en stor del af de inkarnerede fans af Brøndby IF været utilfredse, hvilket de har markeret under kampene, hvor de ikke har bidraget med vokal opbakning.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024