Drama i Nice: ‘Schmeichel kan bare smutte’

Foto: Luigi Rizzo/Eurasia Sport Images/Getty Images

Kasper Schmeichel er tilsyneladende blevet en upopulær mand i Nice, hvor hans holdkammerater har klaget over ham.

Den franske sportsavis L’Equipe skriver, at flere holdkammerater har klaget over Kasper Schmeichels opførsel.

Blandt andet skulle de være meget frustrerede over de forskellige privilegier, som den danske målmand kan nyde godt af.

Avisen har fået bekræftet af klubben, at Schmeichel ikke deltog i holdtræningen forud for kampen mod Toulouse. Dette var blevet aftalt på forhånd med trænerstaben.

Tilsyneladende var det ikke alle, der var tilfredse med dette. Det medførte, at en række spillere besluttede at gå til ledelsen for at brokke sig over det.

Ifølge det franske medie har Schmeichel ofte mulighed for selv at styre sit træningsskema, hvilket han åbenbart ikke altid fylder ud.

Angiveligt skulle klubben være skuffet over, at han ikke påtager sig et større ansvar i forhold til at lære fra sig til de unge. Han er nemlig en rutineret herre med mange gode tips, han vil kunne give videre.

I modsætning til Schmeichel selv, så skulle hans konkurrent Marcin Bułka være en vældig populær skikkelse på holdet. Dette skulle være en af årsagerne til, at deres forhold ikke er det bedste.

L’Equipe vurderer, at der ikke er plads til dem begge i næste sæson, og klubben vil ikke stoppe den danske målmand i at forlade klubben.

Ganske vist har der været en række præstationer fra Schmeichel i denne sæson, der har været mangelfulde. Alligevel kan de bryste sig af at have det næstbedste forsvar i hele Ligue 1, skriver B.T. Derfor er der ikke meget at pege fingre af på dette punkt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024