Emma Norsgaard kører Tour de France Femmes: Gift med kendt dansker

Foto: Emma Norsgaard / Instagram

Emma Norsgaard Bjerg har i år vundet sin første Tour de France Femmes-etape, hvorfor flere har fået øjnene op for hende.

I disse dage befinder Emma Norsgaard Bjerg sig i Frankrig, hvor hun deltager i Tour de France Femmes som rytter for Movistar Team.

Hvis man mangler noget at se i fjernsynet, efter Jonas Vingegaard i sidste weekend kørte sig til endnu en Tour de France-sejr, er Tour de France Femmes et godt bud.

Her kan du også følge en række danske ryttere, da der i år er to danske kvinder med. En af dem er Emma Norsgaard Bjerg, og hun gjorde sig for alvor bemærket, da hun vandt 6. etape.

Det er dog ikke den eneste grund til, at hun er et kendt navn. Hun er nemlig også gift med en mand, som hun deler den store passion for cykelsport med.

Den 24-årige Movistar-rytter er gift med ingen ringere end Mikkel Norsgaard Bjerg, der også deltog i årets Tour de France. Det skriver Billed-Bladet.

Han kører for UAE Team Emirates, hvor han er hjælperytter for Tadej Pogacar, som har været Vingegaards nærmeste rival de seneste to år. Og det er naturligvis en fordel for hans bedre halvdel, at han selv er cykelrytter på professionelt plan.

“Mikkel er min bedste ven, min partner og indimellem også min træningspartner. Det er nemt at tale med ham om det,” sagde hun til B.T. sidste år.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mikkel Norsgaard Bjerg (@mikkel_bjerg98)

Hun og den jævnaldrende Mikkel Bjerg blev gift i oktober 2021. På grund af deres erhverv, giver det ikke meget mening at bo i Danmark. Derfor har de valgt at slå sig ned i Girona i Italien.

Derudover er hun også søster til Mathias Norsgaard, der også er professionel cykelrytter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024