Holger Rune: Er hans forældre skilt og hvad hedder de?

Foto: Holger Rune og mor Aneke / Gettyimages

Holger Rune har altid familiemedlemmer med, når han spiller tennis rundt omkring i verden. Det er dog sjældent at man ser tennisstjernens far, Anders Nødskov.

Holger slog for alvor sit navn fast på den internationale tennisscene i 2022, hvor han lige nu ligger nummer seks på verdensranglisten med 4510 point. Han har blandt andet slået verdensetteren Novak Djokovic i finalen i Italian Open.

Det er ikke nogen hemmelighed, at hans mor Aneke Rune er en stor del af Holger Runes succes og hun oftes kan ses på tilskuerpladserne heppe på sin søn.

Det sker også at storesøster Alma Rune er med på ‘courtside’ og hun har tidligere udtalt, at Holger var doven og lidt tyk som barn.

Men det sidste familiemelden, Holger Runes far, Anders Nødskov, er et sjældent syn på tilskuerrækkerne. Han er heller ikke meget for at udtale sig i medierne og holder generelt en lav profil.

Derfor er der ofte blevet spekuleret i om Holger Runes forældre er skilt fra hinanden.

Er Holger Rune forældre skilt?

Her er det korte svar, nej.

Holger Runes forældre Aneke Rune og Anders Nødskov bor forsat sammen i huset, hvor han voksede op som barn i Charlottenlund.

Den professionelle tennisorganisation ATP, har tidligere på året været på besøg i Danmark for at lave et stort familieinterview og her gjorde den pressesky far en undtagelse.

Foto: Holger Runes familie / ATP Tour

Her fortæller Anders om Holger Rune, da han var tre år gammel og hele familien kunne se, at han havde et helt særligt talent.

– Det betød ikke, at man troede, Holger kunne blive en professionel tennisspiller.

– Selvfølgelig tror man altid på sine børn. Men det er i løbet af processen, at man indser, at det bliver mere og mere realistisk, siger Anders Nødskov stolt om sønnen.

Under interviewet kommer familien også ind på søskendeforholdet mellem Alma og Holger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Holger Vitus Nødskov Rune (@holgerrune)

– Alma var den, der var bedst til tennis. Men fordi Holger ville være bedre, gik han hver weekend ind på hendes værelse og råbte: ‘Vågn op, Alma. Vi skal ned og spille tennis,’ siger Holger Runes mor, Aneke Rune.

Se hele interviewet med familien her:

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024