‘Doven og lidt tyk’: Alma Rune taler ud om sin lillebror

Foto: John Berry/Getty Images

Holger Rune har ikke altid været den hårdtarbejdende og dedikerede tennisspiller, han er kendt for at være i dag.

I løbet af de seneste år har danske Holger Rune taget tennisverdenen med storm. Han har imponeret ved flere lejligheder, og ligger i dag nummer syv på verdensranglisten.

Siden han var barn, har tennis haft en helt særlig plads i Runes hjerte. Tilsyneladende har han dog ikke altid været helt så dedikeret til sporten, som han er i dag.

Ifølge hans søster, Alma Rune, er tennis desuden ikke det eneste, han altid har været betaget. Den 20-årige tennisstjerne har også altid været rigtig glad for kage.

Det har hun afsløret i et nyt interview med ATP’s hjemmeside.

Her afslørede hun også, at han ikke altid har været toptrænet. Faktisk var han ‘lidt tyk’ som barn, hvor han egentlig også var ‘ret doven’. Det må siges at have ændret sig.

“Jeg har det sådan: ‘Wow, du er kun 19 år gammel. Og du spiller mod de bedste spillere i verden, og du er stadig så rolig. Han frygter ikke rigtig noget. Jeg synes, at han er virkelig frygtløs, og det gør mig virkelig stolt,” siger hun også.

En stor indsats gennem de seneste år har medført, at Rune i dag kan prale af at være blandt verdens bedste tennisspillere.

Da træner Lars Christensen startede arbejdet med den dengang endnu yngre Rune, var han ikke helt så motiveret. Tværtimod var han ganske doven.

“Det store arbejde startede, da han var 12-13 år, og han var ret doven. Han ikke gad bevæge sig så meget,” siger han mangeårige træner Lars Christensen til ATP’s hjemmeside.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024