Ernest Nuamah gik imod FCN-aftale: Hoff Thorup sender klar besked

Foto: Shutterstock

Selvom man er en stor stjerne, skal man stadig overholde reglerne. Sådan forholder det sig i hvert fald i FC Nordsjælland.

Cheftræner Johannes Hoff Thorup har planer om at præcisere overfor sine spillere, at alle skal overholde reglerne. Dette gælder også, selvom man er en af holdets store stjerner.

Dette sker på baggrund af, at der i første halvleg af Conference League-kampen mod FCSB, opstod forvirring hos Ernest Nuamah. Her var han ivrig efter at tage et tildelt straffespark, men fik taget bolden fra sig.

Til en start samlede Nuamah bolden op, så han kunne gøre klar til at tage straffesparket. Efter lidt diskussion med sine holdkammerater, måtte han modvilligt give bolden fra sig. Faktisk var Marcus Ingvartsen nødt til at tage bolden ud af hænderne på ham.

Efter kampen har Thorup udtalt, at han bliver nødt til at præcisere overfor spillerne, at de skal følge den interne liste over straffesparksskytter.

“Jeg tænker, at vi lige skal have præciseret for spillerne, hvem der skal sparke, for på den interne liste er der ingen tvivl om, hvem der skal sparke,” sagde han ifølge B.T. efter kampen.

Ingvartsen forholdt sig i ro under episoden, der endte med, at han kunne sparke bolden i nettet. Efter kampen har han forklaret, at han godt kunne forstå sin holdkammerat.

“Jeg kan godt forstå ham og har engang været lidt i hans situation, hvor man gerne vil lave de her mål, men vi har de her aftaler,” sagde den 27-årige målscorer.

Kampen mod FCSB endte 2-0 til FC Nordsjælland. Det betyder, at de har sikret sig en billet til den afgørende kvalifikationsrunde inden gruppespillet.

Den danske Superliga-klub håber naturligvis på, at de formår at kvalificere sig til et europæisk gruppespil.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024