Ét spørgsmål fik Rasmus Højlund til at lukke helt i

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Rasmus Højlund var ganske snakkesalig, indtil han fik ét bestemt spørgsmål. Derefter lukkede han helt i.

I de seneste måneder har der været mange rygter om den 20-årige Rasmus Højlunds fremtid. Han har været kædet sammen med flere klubber i Europa, og Atalanta skulle være åbne for et salg.

Den unge angriber fik særligt rettet opmærksomhed mod sig selv, da han scorede fem mål i to kampe for det danske landshold.

På det seneste har der været meget snak om, at Manchester United skulle have interesse i at hente ham. Dette har flere engelske og italienske medier rapporteret.

Hovedpersonen selv hævder, at han ikke læser sådanne rygter. Derimod forholder han sig kun til, at han er spiller i Atalanta, og at han skal være klar til de kommende landsholdskampe.

Alligevel tøver han ikke med at sige, at han er smigret over interesse fra Manchester United. Såfremt der er hold i rygterne, mener Højlund, at han ‘må have gjort et eller andet rigtigt’.

Der har været rygter om, at Højlund har haft et videomøde med Manchester United-træner Erik ten Hag. Dette blev han spurgt om på et pressemøde mandag, hvor han benægtede, at det var tilfældet.

“Øhh… nej, jeg har ikke haft noget videoopkald med Ten Hag,” siger han ifølge B.T.

Selvom der ikke har været et videomøde med Ten Hag er det ikke ensbetydende med, at der ikke er dialog. Dette blev han derfor også spurgt om, men her lukkede han helt i.

“Det kan jeg ikke fortælle noget om,” svarer han på spørgsmålet mandag.

Han lægger desuden ikke skjul på, at det vil være en drøm for ham at spille i Manchester United. Det er nemlig ikke blot en stor klub, men også en klub, som han længe har været fan af.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024