Fabrizio Romano: City snupper ikke PL-stjerne foran næsen på Liverpool

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Transferekspert Fabrizio Romano har afsløret, at Manchester City har planer om at stjæle Brighton-stjernen Alexis Mac Allister.

Den 24-årige Alexis Mac Allister er en af de mest eftertragtede spillere i Premie League forud for sommerens transfervindue.

Den argentinske profil kan spille på flere positioner, og bryster sig af tekniske evner og vedholdenhed i særklasse. Dette har gjort, at flere klubber viser stor interesse for ham.

Liverpool har længe lignet en destination for argentineren, da TyC Sports har rapporteret, at en handel er på plads. Ifølge Fabrizio Romano skulle de personlige vilkår næsten være på plads.

Derfor har der været klare indikationer af, at Jürgen Klopp og co. ville hente ham. På det seneste har der dog været meldinger om, at Manchester City vil stjæle ham.

Ifølge The Mirror ser Pep Guardiola den unge midtbanespiller som en ideel afløser for Ilkay Gündogan eller Bernardo Silva. Begge spillere forventes at forlade Etihad Stadium denne sommer.

Nu har Fabrizio Romano meldt nyt ud om chancerne for, at City snupper ham for næsen af Liverpool. Dog viser det sig, at Klopp og co. kan ånde lettet.

Den troværdige journalist melder nemlig, at City ‘ikke er med i kampen’ om Mac Allister ‘på nuværende tidspunkt’. Desuden er der ‘ingen dialog eller konkret kontakt’ mellem City og Brighton-stjernen.

Romano slog fast, at Liverpool er meget ‘tæt på’ at nå til enighed med ham om de personlige vilkår. Derefter skal de naturligvis også forhandle en aftale på plads med Brighton.

Det tyder dog ikke på, at der er grund til panik på Anfield. Det ser fortsat ud til, at det bliver Mac Allisters hjemmebane i næste sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024