‘Fænomenal’ Arsenal-spiller vil væk: 5 klubber står klar med kontrakt

Foto: Candice Ward/USSF/Getty Images for USSF

Arsenal står til at kunne miste et af deres store talenter denne sommer, da angriber Folarin Balogun ønsker at søge nye græsgange.

Der er stor tvivl om Baloguns fremtid i Arsenal, da han ønsker at få mere spilletid i næste sæson. Ifølge Daily Mail er han derfor åben for at forlade Arsenal.

I sidste sæson var han udlejet, og scorede 21 mål i Ligue 1. Derfor har han skabt positiv opmærksomhed omkring sig selv, hvorfor det forventes, at han forlader klubben.

Det britiske medie skriver også, at London-klubben er åben for at sælge ham for 50 millioner pund. Der er interesse fra både AC Milan, Inter Milan, Marseille, AS Monaco og RB Leipzig.

Det bør ikke komme som et stort chok, da Balogun får en del interesse fra andre klubber, da han har haft en god sæson. Han bidrog med i alt 22 mål på tværs af sine 39 kampe i Frankrig.

Det ‘fænomenale’ talent har derfor vist sig at være meget effektiv foran målet, hvilet flere klubber har fået øjnene op for. Og da han kun er 22 år gammel, er der masser af potentiale for, at han kan udvikle sig yderligere.

Problemet for Arsenal er, at de også har Gabriel Jesus i truppen. Det kan betyde, at de ikke kan tilbyde Balogun den ønskede spilletid, hvorfor de kan føle sig tvunget til at sælge ham denne sommer.

Det unge talent siges nemlig at have gjort det klart for klubben, at han ønsker at få spilletid i den kommende sæson. Kan Arsenal ikke tilbyde ham dette, kan de derfor få svært ved at holde fast i ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024