FC Barcelona har kun registeret 13 spillere i La Liga i øjeblikket

Foto: Etsuo Hara/Getty Images

FC Barcelona ønsker at styrke deres trup denne sommer, men det kan vise sig at blive vanskeligt på grund af de finansielle problemer i truppen.

Inden FC Barcelona kan rette fokus mod at hente nye spillere, har de et helt andet fokus. De skal nemlig først og fremmest sørge for at registrere nye kontrakter for flere af deres spillere.

På nuværende tidspunkt har den catalanske storklub kun 13. spillere registreret på deres førstehold. Det skriver Mundo Deportivo.

Det skyldes, at en række af deres spillere endnu ikke har fået deres nye kontrakter registreret. Dette gør sig gældende for blandt andet Inaki Pena, Ronald Araujo, Sergi Roberto og Marcos Alonso.

Deres seneste kontrakter udløb den 30. juni i år, men de har alle skrevet under på nye kontrakter. Som følge af klubben Financial Fair Play-situation, er de dog endnu ikke blevet registreret.

Men Barcelona-vicepræsident Eduard Romeu har forsikret om, at det ikke kommer til at være et problem. Tilsyneladende betaler klubben 6,67 millioner euro til La Liga som garanti for deres økonomiske levedygtighed.

På nuværende tidspunkt er følgende spillere registreret i truppen: Marc-Andre ter Stegen, Eric Garcia, Andreas Christensen, Jules Konde, Frenkie de Jong, Pedri, Gavi, Franck Kessie, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski, Ousmane Dembele, og Raphinha.

Alejandro Balde er fortsat på en ungdomskontrakt, og er derfor ikke med på listen herover. Han og klubben forhandler om de sidste detaljer i en ny kontrakt, hvorfor hans nye kontrakt også snart skal registreres.

Desuden har Barcelona været på rov i Manchester City, hvor de har hentet Ilkay Gündogan. Da han først lige har underskrevet sin aftale, er han heller ikke registreret i truppen endnu.

Først når der er kommet styr på alle registreringer, vil Barcelona rette fokus mod at hente yderligere spillere til klubben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024