FC Barcelonas ‘vidunderbarn’ på vej væk fra Camp Nou

Foto: Michael Reaves/Getty Images

Det unge FC Barcelona-talent kan være på vej væk fra Camp Nou, hvor han ikke har fået meget spilletid i denne sæson.

Der har ikke været den store interesse for Pablo Torre hos Xavi i FC Barcelona. Derfor kan det ende med, at han forlader Camp Nou til sommer.

Ifølge Daily Record skulle skotske Rangers være klar til at gøre et forsøg på at hente ham til Ibrox.

Det er ikke første gang, at den skotske klub er blevet sat i forbindelse med ham. De var nemlig også med i kampen om den 20-årige spiller, da han stadig var i Racing Santander.

Da Barcelona også viste interesse for ham, valgte han selv et skifte til Camp Nou, men det kan være, at han har fortrudt dette, da det ikke er blevet til mange minutter på banen under Xavi.

Siden sit skifte til klubben, er det ikke blevet til mere end 239 minutter på banen, og nu har hans repræsentanter haft et møde med Barcelona, for at lægge en plan for hans fremtid.

“På trods af kun få minutter på banen for førsteholdet er Pablo Torre stadig en værdsat spiller, og en gammel bejler kan genoptage interessen for midtbanespilleren, hvis Barcas udgangsdør åbner,” skriver Mundo Deportivo, der sætter ham i forbindelse med Rangers.

“Vi taler om skotske Rangers. Et hold, der allerede forsøgte at hente Pablo Torre sidste sommer, men han endte med at vælge catalanernes tilbud, som betalte 5 mio. euro til Racing Santander for at hente ham.”

Selvom han før har afvist klubben, kan et skifte blive aktuelt til sommer, da Torre angiveligt skulle være ivrig efter at få mere spilletid.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024