FC Midtjylland anklages for kidnapning: ‘Det er fuldstændig absurd’

Foto: Instagram

FC Midtjylland er blevet genstand for alvorlige anklager, da det hævdes, at de har ‘kidnappet’ en spiller.

Superliga-klubben FC Midtjylland er blevet beskyldt for at have ‘kidnappet’ en ung spiller. Konkret er der tale om den 17-årige Alamara Djabi, der kommer fra Guinea-Bissau.

Det er hans far, der har fremsat de alvorlige anklager mod den danske klub. Ikke nok med det, så har han også forsøgt at involvere både FIFA og det danske politi. Begge har dog afvist at gøre mere ved sagen.

Desuden har FC Midtjylland også udtalt sig om sagen, ligesom spilleren selv er chokeret over sin far. Derfor er der naturligvis intet, der tyder på, at de skulle have ‘kidnappet’ ham.

“Det er en voldsom beskyldning, og vi kan kategorisk afvise, at vi, i sammensværgelse med FIFA, DBU og Divisionsforeningen, skulle have kidnappet Alamara. Det er fuldstændig absurd,” lyder det fra klubben ifølge B.T.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at FC Midtjylland kunne præsentere Alamara Djabi i klubben. I samme ombæring blev det også afsløret, at han havde underskrevet en treårig aftale.

Men nu hævder hans far, Mamadu Cirem Djabi, at aftalen er blevet indgået uden hans vidende. Derfor mener han, at den danske klub har gjort sig skyldig i kidnapning.

“Ja, jeg føler virkelig, at de har kidnappet ham. For de har ikke kontaktet mig – hans far, der er ansvarlig for ham. Det her er ikke godt for mig, for min søn og for min familie,” siger Mamadu Cirem Djabi til B.T.

Spilleren selv afviser, at der skulle være hold i anklagerne. FC Midtjylland har sendt en direkte udtalelse fra den unge spiller til B.T., der lyder som følgende:

“Jeg er meget uforstående og ulykkelig over det postyr, som min far skaber med denne anklage. Lad mig slå fast, at det er løgn, at jeg skulle være her mod min vilje,” udtaler han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024