FCK i alvorlige problemer før derby: ‘Det er bittert’

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

FC København mistede ikke blot tre point i nederlaget til FC Nordsjælland. De mistede også en midtstopper forud for søndagens derby.

Jacob Neestrup har flere grunde til at være ærgerlig over mandagens nederlag til FC Nordsjælland.

Med en sejr kunne de have skabt afstand til FC Nordsjælland i toppen af Superligaen, men sådan gik det ikke. I stedet tabte de, og ligger derfor nr. 2 i ligaen.

Ikke nok med det, så er Neestrup og co. også løbet ind i en forsvarskrise, da Denis Vavro fik et gult kort, inden Kevin Diks fik to gule kort, og derfor blev sendt i omklædningsrummet.

Det er ikke ligefrem positivt for FCK, da begge spillere derfor er i karantæne i søndagens opgør mod Brøndby IF.

Neestrup må desuden også klare sig uden David Khocholava og Nicolai Boilesen, hvorfor han står i en situation, som han selv beskriver som værende ‘ikke optimalt’.

Situationen så i forvejen slem ud, men det blev kun forværret, da Kevin Diks fik vist sit andet gule kort i de sidste minutter af kampen på Right to Dream Park.

Sandsynligvis kunne det andet kort have været undgået, men alligevel bebrejder Neestrup ham ikke.

“Jeg vil ikke bebrejde Kevin noget. Han prøver at sætte en tackling ind. Det skulle han så have gjort lidt tidligere i kampen, men jeg vil ikke bebrejde ham noget,” sagde han ifølge Ekstra Bladet, og fortsatte:

“Det er, hvad der sker i en topkamp, men det er klart, at det er bittert at køre hjem med et nederlag og selvfølgelig ekstra bittert at køre hjem uden Kevin Diks.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024