gettyimages 1246538947

Mopset Viktor Fischer forlod interview efter nederlag

Fodboldmaj 08 2023, 10:39
Viktor Fischer var tilsyneladende ikke tilfreds med et spørgsmål, som fik ham til at forlade et interview med svenske Aftonbladet.
Søndag var ikke en god dag for danske Viktor Fischer, der sammen med resten af AIK tabte til Malmö FF.
Den danske kantspiller var med fra start i kampen, der endte 1-3 til Malmö, hvor han blev tvunget til at forlade banen, da han pådrog sig en skade i lysken.
Ikke alle mente dog, at der var tale om en reel skade. En af dem, der mente, at det ikke var tilfældet, var den tidligere professionelle fodboldspiller Martin Mutumba.
Efter nederlaget har den tidligere AIK-spiller delt et opslag på Twitter, hvor han skriver at Fischer fakede sin skade.
Fischer blev efterfølgende konfronteret med denne kommentar fra en journalist fra svenske Aftonbladet.
Det var dog tydeligt, at spørgsmålet ikke faldt i god jord hos den danske kantspiller.
"Hvad skal jeg sige? Selvfølgelig var jeg skadet. Jeg svarer ikke på de der Twitter-spørgsmål," lød svaret fra Viktor Fischer.
Ikke nok med det, så forlod han interviewet med den svenske avis, hvilket naturligvis vidnede om, at han ikke havde lyst til at besvare flere spørgsmål fra den svenske avis.
Kampen endte 3-1 til Malmö FF, hvilket betyder, at AIK Fotboll nu befinder sig på en 14. plads i Allsvenskan. Derfor er der en reel fare for, at den svenske klub rykker ned.
Anderledes forholder det sig for Malmö FF, der med sin 3-1-sejr, hvor danske Anders ‘AC’ Christiansen kom på tavlen, indtager førstepladsen efter syv kampe.
Mest læste