Fodboldfan anholdt for at bære denne trøje til FA Cup-finalen

Foto: Mark Leech/Offside/Offside via Getty Images

En Manchester United-fan er blevet anholdt på grund af den trøje, som han havde iført sig til lørdagens FA Cup-finale.

Lørdag er en fodboldfan blevet anholdt i forbindelse med FA Cup-finalen mellem Manchester United og Manchester City, som blev spillet på Wembley.

Årsagen til dette var, at han havde iført sig en nærmest skræmmende trøje. Bag på trøjen havde han nemlig en meget klar hentydning til en slem tragedie.

På det sociale medie Twitter er der blevet delt et billede af den anholdte fan. Her kan man også se, at han er iført en trøje, hvorpå der står tallet 96 med teksten ‘ikke nok’.

Der er flere, der har fanget, at det ikke er helt tilfældigt. Tværtimod er der tale om en hentydning til en tragisk hændelse.

Konkret er der tale om en hentydning til de 97 Liverpool-fans, der mistede livet i Hillsborough-tragedien under FA Cup-semifinalen i 1989.

Trøjen har ikke blot vakt harme blandt fodboldfans i hele verden. Det har også bragt ham i problemer med loven i England.

Londons politi, Metropolitan Police, har ifølge Ekstra Bladet meldt ud, at han er blevet varetægtsfængslet. Det sker på en mistanke om at forstyrre den offentlige orden. Det har de afsløret på Twitter.

“Vi er opmærksomme på dette og har samarbejdet med embedsmænd på Wembley Stadion for at identificere personen, skrev de på Twitter, hvor de også har delt et billede af tilhængeren bagfra.

“Han er blevet anholdt og er i politiets varetægt mistænkt for at forstyrre den offentlige orden.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024