Fodboldstjerne troede ikke sin egne øjne, da hun kiggede nærmere på ‘parkeringsbøde’

Foto: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Fodboldstjernen Millie Bright havde modtaget et brev med posten, som hun troede var en parkeringsbøde. Det viste sig dog at være noget helt andet.

Det er kun et par dage siden, at den engelske fodboldspiller Millie Bright blev forlovet. Men nu er det kommet frem, at det ikke er det eneste positive nyt, hun har fået for nylig.

Det er ikke længe siden, at hun modtog et helt særligt brev med posten. Da hendes forlovede fortalte hende om brevet, tænkte hun straks, at det ikke var positivt.

Ifølge The Independent fortæller hun, at hun frygtede, at det var en parkeringsbøde. Da hun fandt ud af, hvad brevet egentlig indeholdt, blev hun dog glædeligt overrasket.

“Jeg var til træning, så Levi åbnede brevet for mig. Han skrev med det samme, at jeg havde fået et meget vigtigt brev,” siger Millie Bright.

“Jeg tænkte: ‘Åh gud, hvad har jeg gjort? Er jeg i problemer? Det er sikkert en parkeringsbøde eller sådan noget’.”

Faktum er dog, at det ikke var en parkeringsbøde. Derimod havde hun fået et brev, der informerede hende om, at hun var blevet optaget på den såkaldte New Year Honours List.

Med andre ord, så kan den engelske fodboldspiller glæde sig over at være blandt årets modtagere af en ridderorden fra det britiske kongehus. Og det betyder, at hun har lov til at kalde sig OBE.

“Jeg var sådan: ‘Hvad fanden? Er den falsk? Er den ægte?’,” siger hun.

Det er dog ikke det eneste positive, der er sket i hendes liv på det seneste. For nylig gik hendes kæreste Levi Crew nemlig på knæ og stillede hende et af livets store spørgsmål. Derfor kan hun glæde sig over at skulle giftes.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024