Gareth Bales overraskende reaktion ved ankomst til Uniteds træningsanlæg

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Gareth Bale var tæt på at skifte til Manchester United, men et sådant skifte ende med aldrig at blive til noget.

Den tidligere Wales-spiller blev flere gange i løbet af sin karriere kædet sammen med Manchester United, efter at have fået hul på den i Tottenham og efterfølgende at have bevist sig som en af verdens bedste angribere i Real Madrid.

Bale vendte for en stund retur til Premier League i 2020, efter at have tilbragt syv år i den spanske hovedstad. Kort efter skiftede han til Los Angeles Galaxy, hvor han spillede, indtil han gik på pension i 2023.

Det tætteste han kom på et skifte til United, var tilbage i marts 2019, hvor Wales-truppen blev inviteret til at bruge træningsfaciliteterne på Carrington.

Wales-truppen var blevet indlogeret i Manchester forud for en kamp, der blev spillet på Wrexham’s Racecourse Ground.

På daværende tidspunkt var kantspilleren blevet sat i forbindelse med United i en periode, og han virkede både glad og som én, der følte sig hjemme, da han befandt sig på Carrington.

Mirror kunne dengang afsløre, at Bale og co. var blevet indlogeret på Hotel Football, som var ejet af Ryan Giggs og Gary Neville.

“Jeg er virkelig taknemmelig over for United for at lade mig bruge faciliteterne,” sagde Giggs dengang.

“Vi har et anlæg i det nordlige Wales, som ikke er helt klar endnu, så jeg slog til, da jeg vidste, at faciliteterne ville være gode og den spænding, det ville skabe i truppen, fordi træning på ATC er noget, man ikke får lov at opleve hver dag.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024