Gianluigi Buffon gav afkald på 75 millioner i PSG: Mit livs største fejl

Foto: Parma Calcio 1913/Getty Images

Gianluigi Buffon har truffet mange store beslutninger i løbet af sin karriere. Især én af dem endte han med at fortryde.

I sommeren 2019 traf italienske Gianluigi Buffon en stor beslutning. Her valgte han at forlade Paris Saint-Germain, hvorfra han skiftede retur til Juventus på en fri transfer.

Umiddelbart efter skiftet til den italienske storklub, endte han med at fortryde at have forladt Paris-klubben.

Det har han ifølge afsløret i en snak med Christian Vieri på hans Twitch-kanal.

Her fortæller han, at det var hans ‘livs største fejl’, at han forlod PSG. Han forlod klubben for at få spilletid, men måtte give afkald på en stor sum penge, for at få det til at ske.

“Det var min livs største fejl, da jeg forlod PSG, for det betød, at jeg gav afkald på 10 millioner euro,” siger den italienske målmand.

Han afslører også, at han på forhånd var blevet informeret om, at Alphonse Areola skulle vogte buret i Champions League. Det ville han ikke acceptere, da han mente at have krav på spilletid. Derfor traf han beslutningen om at skifte retur til Juventus.

“Det fortrød jeg hurtigt, for Areola blev skadet, og så hentede PSG Keylor Navas i stedet for,” siger han videre.

I interviewet fortæller han også om, at det var ‘den flotteste oplevelse’ i hans karriere. Udover det ene år i Paris, har Buffon spillet hele sin karriere i italienske fodbold. Langt størstedelen af karrieren har han tilbragt i Juventus.

Selvom han er fyldt 45 år, har han endnu ikke lagt handskerne på hylden. Derimod er han at finde mellem stolperne i Parma, der spiller i Serie B i Italien.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024